Abonnement på MatBog.dk

Underviserabonnement

Som underviser tegner du abonnement til de klasser som du ønsker at bruge MatBog med.

Det foregår ved at du logger ind på IT Teaching Tools (du skal bruge det samme login som du bruger her på MatBog) og køber det antal klasseabonnementer som du har brug for.

Derefter skal du oprette dine klasser (det tager cirka 2 minutter af en af dine lektioner, fordi eleverne skal tilmelde sig klassen) og tildele abonnementerne til disse klasser (hvilket tager yderligere 10 sekunder).

Herefter har alle dine elever automatisk abonnement på MatBog, og I kan med god samvittighed smide jeres gamle lærebog ned i bogdepotet og bruge MatBog i stedet for.

Priser

Du kan tegne abonnement for 1 år, 3 år eller 10 år af gangen. Når en klasse ophører med at eksistere, så frigøres deres abonnement og kan tildeles en anden klasse lige så længe det er gyldigt.

Prisen for 1 år er 500 kr pr. klasse 250 kr pr. klasse

Prisen for 3 år er 1000 kr pr. klasse 500 kr pr. klasse

Prisen for 10 år er 1500 kr pr. klasse 1000 kr pr. klasse

Med andre ord: Prisen for er klassesæt i et år er sammenlignelig med prisen på EN gammeldags papirbog!

Og hvis du investerer for 10 år af gangen (hvilket cirka er levetiden af en papirbog) så giver du 100 kroner om året for et klassesæt af MatBog.

Og det er vel at mærke en lærebog som i hele levetiden er 100% opdateret, som ikke bliver gammel og flosset, og som ikke skal opbevares i sommerferierne!