Betingelser for brug

Skal jeg betale?

Først og fremmest: Hvis du gerne vil bruge MatBog til at lære matematik, så er du hjertens velkommen! Bogen er skrevet for DIN skyld! Så gå bare i gang!

MEN: Hvis du tjener (eller sparer) penge ved at benytte MatBog.dk, så er det meget rimeligt at du afleverer en lille del af disse penge til os som tak for hjælpen.

Derfor: Hvis du er lærer og vil bruge MatBog i din undervisning (enten som supplement til jeres papirbog, eller som total erstatning for den), så vil vi enormt gerne have dig (eller din skole) til at tegne et abonnement. Det foregår ved at du køber et abonnement pr. klasse hos vores udgiver IT Teaching Tools. Hvis din skole er interesseret, kan I spare en masse penge ved at tegne et helt skoleabonnement i stedet for. Og hvis det kun er enkelte af dine elever som ønsker at bruge det, kan du lade din skole betale for at de opretter personlige abonnementer i stedet for.

Du kan læse mere om de forskellige muligheder under punktet "abonnementer" i topmenuen.

Bemærk at der er mange ekstra fordele ved at tegne abonnement. F.eks. får du snart adgang til vores voksende bibliotek med videoklip, opgaver, en søgefunktion, en ordbog og en kæmpe rabat på MatBog Offline - den fysiske manifestation af MatBog.

Advokat-kassen

Alle dokumenter på http://matbog.dk er udgivet under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 Denmark licens.

Creative Commons License

Rettigheder udover de i licensen specificerede er tilgængelige på: http://matbog.dk/index.php?show=3.